Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirsikkapiirakka ilman uunia

3 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 3 h 0 min

Kirsikkapiirakka valmistuu nimensä mukaisesti ilman uunia. Piirakan pohja tehdään pähkinöistä ja taateleista.

27.11.2015
Reseptin ainekset
8 palaa
Täyte
3 dl
cashewpähkinöitä
½ dl
kirsikkahilloa
1 rkl
sitruunan mehua
ripaus suolaa
Väliin
½–¾ dl
kirsikkahilloa
Pohja
2 ½ dl
cashewpähkinöitä
2 ½ dl
kivettömiä taateleita
1 tl
kanelia
ripaus suolaa

Kirsikkapiirakka ilman uunia – ohje:

  1. Laita täytteeseen ja pohjaan tarvittavat cashewpähkinät eri kulhoihin kylmään veteen likoamaan. Liota niitä noin kolme tuntia ennen valmistusta.
  2. Valuta vedet pois pähkinöistä huolellisesti. Pane pohjaan tarvittavat pähkinät monitoimikoneen kulhoon, lisää sekaan taatelit, kaneli ja suola. Aja seos tasaiseksi massaksi.
  3. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin. Painele pohjamassa vuoan pohjalle ja matalalti reunoille. Nosta vuoka peitettynä pakastimeen.
  4. Huuhdo monitoimikoneen kulho ja lisää siihen seuraavaksi kaikki täytteeseen tulevat raakaaineet. Aja seos tasaiseksi.
  5. Ota irtopohjavuoka pakastimesta. Levitä pohjan päälle kirsikkahillo ja sen päälle cashewpähkinäseos tasaiseksi kerrokseksi. Peitä vuoka ja nosta pakastimeen edelleen noin puoleksi tunniksi. Mikäli et tarjoa kakkua heti, säilytä se peitettynä jääkaapissa.
  6. Koristele kirsikkapiirakka raastetulla valkosuklaalla tai kookoshiutaleilla, kuivatuilla karpaloilla ja omenakuutioilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt